Kaspersky Telefoonnummer +32-28086866

Thursday, March 5, 2020

Hoe Een Kaspersky Virus Scan-Opstartschijf Te Genereren?

Kaspersky is een van de meest betrouwbare virusbescherming vanwege zijn systematische scan en algehele nauwkeurigheid. Het hulpprogramma Kaspersky reddingsschijf wordt meestal gebruikt om een ​​virusscan uit te voeren voordat uw computer het besturingssysteem laadt. Soms worden uw besturingssystemen gemanipuleerd door virussen om ze te verbergen en kunnen ze uw besturingssysteem ook volledig uitschakelen.

Om deze dingen te voorkomen, is Kaspersky Virus Scan Boot Disc een waardevol beveiligingshulpmiddel om ook uw computer en bestanden te beveiligen. We hebben u enkele instructies gegeven om een ​​Kaspersky Virus Scan-opstartschijf te maken. Voordat u deze stappen volgt, hebt u enkele dingen nodig, zoals een computer met internettoegang, software voor het branden van cd's die iso-schijven kan maken en een lege schijf.

Als u problemen ondervindt tijdens het volgen van deze stappen, kunt u ons ook bellen met de Kaspersky klantenservice om dit of een andere technische assistent op afroep te krijgen.

Opstartschijf maken van Kaspersky Program

Stap 1 - Open uw Kaspersky-antivirus of internetbeveiliging, in 2010-versie is de functies van de reddingsschijf onder "" Beveiliging + "maar de locatie van de herstelschijf is anders op de producten van het huidige jaar. Zoek op de verschillende tabbladen naar iets met "create recue disc" of iets dergelijks.

Stap 2 - Klik op de knop "reddingsschijf maken" om een ​​pop-upvenster weer te geven met de vraag of u het wilt downloaden van de Kaspersky-server of het wilt genereren vanaf een lokaal of netwerkstation. Kies ervoor om de ISO-afbeelding van de website te downloaden.

Stap 3 - Volg de installatiewizard op het scherm om uw reddingsschijf te maken. Dit proces duurt enkele minuten, omdat u eerst de ISO-image van de herstelschijf en vervolgens eventuele updates van de virusdatabase moet downloaden.
Stap 4 - Brand de ISO-afbeelding van de reddingsschijf op uw lege CD.

Stap 5 - Start uw systeem opnieuw op en bijna onmiddellijk zou u een pop-up in de rechterbovenhoek moeten zien die hetzelfde zegt als "druk op een toets om op te starten vanaf CD-ROM". U moet dit doen om de reddingsschijf te starten voordat uw besturingssysteem de kans krijgt om te laden.

Een opstartschijf maken zonder een Kaspersky-programma

Stap 1 - Zoek op internet naar "Kaspersky Rescue Disc" en u zult gemakkelijk een downloadbaar ISO-bestand vinden. Download dat bestand. Het grootste nadeel van deze methode is dat u de virusdatabase niet kunt bijwerken, maar als u een Kaspersky-product hebt, kunt u de database eenvoudig bijwerken via het programma.

Stap 2 - Brand de ISO-afbeelding op uw lege CD met behulp van een CD-brandprogramma dat ISO-afbeeldingen op schijf kan branden.

Stap 3: start uw besturingssysteem opnieuw op en wanneer er een bericht verschijnt met de tekst: "druk op een willekeurige toets om op te starten vanaf CD-ROM", volg dan wat er staat om de Kaspersky-herstelschijf op te starten.

Meer informatie over dit proces zodat u Kaspersky klantenservicetelefoonnummer +32-25884434 kunt bellen en de beste oplossingen kunt krijgen met onze expert.